MR. Jingles

Laatste Tweet

 
Laatste tweet wordt opgehaald van www.twitter.com
Een ogenblik geduld.

Nieuws

 
 
   

Mr. Jingles speelt voor Stichting STOPhersentumoren

04-06-2015


Op 28 november 2014 werd bij Kirsten (34 jaar) op toevallige wijze een hersentumor ontdekt tijdens een preventief onderzoek bij Prescan.
In Nederland overlijden 28 mensen per week aan een hersentumor. Anders dan bij vele andere soorten kanker is dat getal al vele tientallen jaren niet afgenomen. Eén van de belangrijkste redenen daarvoor is het gebrek aan onderzoek. Hersentumoronderzoekers bevestigen dat met meer geld écht een verschil kan worden gemaakt.

5 juni spelen wij daarom tijdens de Soccer24 BZSV. Een evenement georganiseerd om geld in te zamelen voor de Stichting STOPhersentumoren.

100% van de inkomsten van Stichting STOPhersentumoren gaat naar onderzoek!
Kijk voor meer informatie op http://www.kirstenskopgroep.nl

 

Nieuwe apparatuur

19-06-2012


Sinds kort is Mr-Jingles in het bezit van nieuwe geluidsapparatuur. Dit betekent dat er bij, niet al te grote gelegenheden, geen apparatuur gehuurd hoeft te worden.
Dat betekent dan weer dat we die enorme bakken geld die we gaan verdienen kunnen besteden aan andere belangrijke dingen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan al het bier wat bij de repetitieavonden nodig is en de gitaarlessen van Marco, waarvan iedereen die hem heeft horen spelen weet dat deze onontbeerlijk zijn (voor de mavo’ers onder ons: onontbeerlijk waar je niet zonder kunt;= onmisbaar).

 

Website officieel online!

07-03-2011


Vanaf heden is onze site officieel online!!!
Zoals je misschien al gezien hebt moeten er nog wel een aantal dingen gebeuren. Dit zal in de loop van de tijd vanzelf komen. Check dus regelmatig de site voor updates. Je kunt vanaf nu ook lid worden van onze Hyve op http://mrjinglesmusic.hyves.nl/ Ook kun je ons volgen op Twitter, dus waar wacht je nog op!

 

Zangeres Ilona bevalt goed!

25-02-2011


Geweldig nieuws!
Onze zangeres is bevallen van een wolk van een dochter! Haar naam is Jade Dali. Gewicht en lengte enzo? Geen idee, maar Jade is een gezonde baby en ook moeder en vader maken het goed! Ilona en Marcel, Gefeliciteerd!